14 Mayıs 2012 Pazartesi

TON BALIKLI ÇİĞ KABAK KATLARI

Enfes bir lezzetmiş çiğ kabak,,,
ben sonradan keşfedenlerdenim.Denemenizi tavsiye ederim,herşekilde tüketebilirsiniz,,bu da benden bi tarif...

MALZEMELER...
 
   kabak
   tonbalığı
   zeytinyağı
   limon
   tuz
   karabiber
   kekik
   sumak
   pulbiber
 
kabakları alacalı soyuyoruz,yuvarlak bir şekilde dilimliyoruz.
yayvan bir kabın içerisine zeytinyağı limon ve tüm baharatları katıp karıştırıyoruz.
dilimlediğimiz kabakları kabın içerisine alıp harmanlıyoruz,ve bu şekilde buzdolabında bi yarım saat bekletiyoruz.
servis tabağımıza bir kabak biraz ton bir kabak biraz ton koyarak tamamlıyoruz,,
AFİYET OLSUN,,,

dilerseniz üzerine minik domates parçaları veya domates rendesi koyabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder