Enfes bir lezzetmiş çiğ kabak,,,
ben sonradan keşfedenlerdenim.Denemenizi tavsiye ederim,herşekilde tüketebilirsiniz,,bu da benden bi tarif...
MALZEMELER...
kabak
tonbalığı
zeytinyağı
limon
tuz
karabiber
kekik
sumak
pulbiber
kabakları alacalı soyuyoruz,yuvarlak bir şekilde dilimliyoruz.
yayvan bir kabın içerisine zeytinyağı limon ve tüm baharatları katıp karıştırıyoruz.
dilimlediğimiz kabakları kabın içerisine alıp harmanlıyoruz,ve bu şekilde buzdolabında bi yarım saat bekletiyoruz.
servis tabağımıza bir kabak biraz ton bir kabak biraz ton koyarak tamamlıyoruz,,
AFİYET OLSUN,,,
dilerseniz üzerine minik domates parçaları veya domates rendesi koyabilirsiniz...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder